Co w trasę?
- 336 Views
- Redaktor zfx.pl
- 5 lipca 2019
- Baza porad o zdrowiu i treningach
Bardzo wiele osób podróżuje. Wiadomo, że czasami są to podróże małe, a czasami naprawdę duże. Niezależnie od tego, na jak długi okres czasu wyjeżdżamy to jednak należy mieć świadomość co do tego, żeby zabrać ze sobą odpowiednią ilość prowiantu. Dość duże znaczenie będzie mogło mieć tutaj zamknięcie tego na ciepło, gdyż tylko dzięki temu uda nam się mieć to wszystko w odpowiednim stanie, aż do momentu w który otworzymy i będziemy chcieli zjeść. Z pewnością jeśli wcześniej to sobie wszystko przygotujemy a następnie umieścimy w słoikach zamykając na ciepło, to będzie to dla nas wspaniałym posiłkiem w trasę. Wiele osób, które właśnie w taki sposób zarabiają na życie jest zdecydowana na takiego typu rozwiązanie. Można więc będzie samodzielnie przekonać się o tym, że jest to opcja z której właściwie każdy będzie mógł skorzystać. Jeśli przykładowo ugotujemy rosół, to następnie w mniejszych garnuszkach można będzie na jego bazie zrobić inne zupy. W ten właśnie sposób uzyskamy różne opcje na kilka następnych dni.

- 24 lutego 2021
Proteiny w codziennej diecie
- 3 stycznia 2021
Prawidłowe żywienie dziecka – drugie śniadanie
- 9 października 2020
Kim jest Sajad Gharibi ?
- 7 sierpnia 2020
Proteiny w codziennej diecie
Prawidłowe żywienie dziecka – drugie śniadanie
Kim jest Sajad Gharibi ?
Ćwiczenia na klatke
Dieta na masę dla 80 kg
Aminokwasy i beta-alanina
Wyciskanie żołnierskie
Kilka słów o szczawiu